Přenos nastavení při aktualizaci na Android 13
Při aktualizaci z Androidu 11 na Android 13 tablet provede obnovení do továrního nastavení a vyzve vás k dokončení průvodce prvotním nastavením. Během tohoto procesu Android nabízí možnost zkopírovat aplikace a přenést nastavení ze stávajícího smartphonu nebo jiného zařízení.
Doporučení: Během úvodního nastavení nepřenášejte nastavení ani data ze svého telefonu. Vždy zvolte možnost nastavit tablet jako nové zařízení.
Proč byste měli zařízení nastavit jako nové
Při přenosu dat z osobního telefonu může dojít k migraci konfliktních systémových nastavení a zásad zabezpečení, včetně stávajícího zabezpečení zámku obrazovky (PIN/heslo/vzor), což může na tabletu způsobit zablokování přístupu nebo konfigurační konflikty.
Vzhledem k tomu, že průvodce přenosem dat je plně řízen základními službami systému Android, společnost Carpe Iter nemůže ovlivnit ani filtrovat, jaké konkrétní parametry se přenesou. Nastavení tabletu zcela od začátku zajistí optimální stabilitu systému a zabrání přenosu nežádoucích konfigurací.
Byl tento článek užitečný?
To je skvělé!
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu
Je nám líto, že jsme vám nepomohli
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu
Zpětná vazba odeslána
Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit